Endometriozis ve Adenomyozis Derneği Üyelik Başvuru Formu

Derneğimize üye olmak için Formu eksiksiz olarak doldurmanızı rica ediyoruz. Online üyelik başvurusunun derneğimize ulaşmasına takiben üyelik kabul aşaması toplamda iki aşamadan oluşmaktadır. Yazışmalar e-posta adresi üzerinden yapılmaktadır. İlk olarak, eğitim ve meslek hayatınızı özetleyen bir öz geçmiş göndermenizi talep ediyoruz. İkinci aşamada ise, başvuru sürecini tamamlamak için, size referans olabilecek iki ismi iletişim bilgileriyle birlikte tarafımıza iletmenizi istiyoruz. Başvuru süreci tamamlandıktan sonra Yönetim Kurulumuzda derneğimize üyelik başvurunuz değerlendirilir. Başvuru sonucu tarafınıza e-posta ile bildirilir. İlginiz için teşekkür ederiz. Vereceğiniz bilgiler ile Endometriozis ve Adenomyozis Derneğinden; dernek faaliyetleri, etkinlikler, duyurular ve e-bültenler ile ilgili gönderiler alabileceğinizi, bu amaçla "Kişisel Veriler Aydınlatma Metni"ni okuyup, “Kişisel Veriler Onay Metni"ni kabul etmiş sayılırsınız.
Unvanınızı seçiniz

Lütfen adınızı yazınız.