Okul Eğitimlerimiz Devam Ediyor: 7 Şubat 2019 SEV Amerikan Koleji

Bugün Endometrıozıs Adenomyozis Derneği olarak SEV Amerikan Kolejinde yaklaşık 150 kişilik genç gruba Endometriozisi ve Üreme Sağlığını anlattık., Dr Pınar Yalçın Bahat Adölesan dönem bulgularından ve özellikle kendilerini takip edip, adet sancılarını küçümsememeleri gerektiğini anlatırken, nasıl beslenmeleri nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı. Hastalığın aslında herkesi ilgilendiren sosyal boyutunu dile getirdik. Keyifli geçen seminerimiz için SEV Amerikan koleji yönetimi ve rehberlik servisine çok teşekkür ediyor, diğer okullarımızda daha çok genç arkadaşımıza ulaşarak devam etmeyi istiyoruz.

sev amerikan koleji endometriozis