27 Mart 2019 - Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsündeydik

27 Mart 2019 Çarşamba günü Endometriozis ve Adenomyozis Derneği, Zekai Tahir Burak Eğitim Araştırma Hastanesi ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesinde EndoMart çerçevesinde sarı tişörtlerin ve Balkan Bandosunun oldukça dikkat çektiği ve ulusal basının da yüksek ilgiyle takip ettiği çok güzel bir etkinlik düzenlendi. Yaklaşık 2 saat süren kampüs içi Endometriozis bilgilendirme çalışmaları sonrasında konferans salonunda Doç. Dr. Onur Topçu, Endometriozis hastalığı hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.