1st Istanbul Chronic Pelvic Pain Symposium Gerçekleşti (20-21 Nisan 2018)

Endometriozis ve Adenomyozis Derneği olarak 20-21 Nisan 2018 tarihlerinde İstanbul'da ilk kez Kronik Pelvik Ağrı Sempozyumunu gerçekleştirdik. Bu toplantıda Pelvik ağrının sadece endometriozis, IBS veya interstisyel sistit vs.’den ibaret olamadığının altı özellikle çizilerek, şu ana kadar belki de ülkemizde hiç konuşulmamış birçok konu ilk defa konuşuldu ve bu konuda çok deneyimli olan gerek ulusal ve gerekse uluslararası hocalarımız tarafından tartışıldı. Toplantımız sırasında gene ilk defa Fransa’dan Canlı olarak Horace Roman Sakral Sinir Endometriozis’i vakasını gerçekleştirdi.  Tüm Katılımcılarımıza ilgileri için teşekkür ediyoruz.

Program.pdf