8-11 Mart 2018 - Uludağ Kadın Doğum Kongresi 2018

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalının düzenlediği 2. Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite Akademisi - 7. Jinekolojik Endoskopi Sempozyum ve Çalıştayında 9 Mart 2018 tarihinde Derneğimiz "Endometriozis-Ağrı/İnfertilite Yönetimi" konulu katılımın yoğun olduğu bir oturum gerçekleştirdi.  Değerli Üyelerimizden Prof. Dr. Engin Oral, Prof. Dr. Gürkan Uncu, Prof. Dr. Ümit İnceboz, Doç. Dr. Ercan Baştu, Dr. Pınar Bahat, Dr. Işıl Kasapoğlu oturumda konuşmacı olarak yer aldılar.  Ekibimizden Dr. Ezgi Darıcı ve Dr. Hale Göksever Çelik de destek olarak Uludağ 2018’de idiler. Katılımcılara ve emeği geçen herkese ilgisi için teşekkür ediyoruz.