Genç Kızlarımıza Endometriozis’i Anlatıyoruz

Bugün bir hayalimizi gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. İzmir Amerikan Koleji ile yaptığımız işbirliği sayesinde Prof. Dr. Ümit İnceboz'un anlatımıyla, 180 genç kızımıza Endometriozis hastalığı ve üreme sağlığı ile ilgili bilgi vermeye başladık. Endometriozis de erken tanı ve farkındalık hayat kalitesini artırır. 15 Ekim’de başlayan ve İki hafta sürecek eğitimin, diğer okullara yayılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İzmir Amerikan Koleji yönetimine ve katılımları için genç kızlarımıza teşekkür ederiz.