Eshre Campus, 26-28 Şubat 2016, İstanbul

ESHRE CAMPUS İLK KEZ TÜRKİYE DE YAPILDI  Avrupa İnsan Üremesi ve Embriyoloji Derneği (ESHRE)‘nin Türk Endometriozis & Adenomyozis Derneği ile ortaklaşa düzenlediği ‘Controversies in endometriosis and adenomyosis‘ başlıklı toplantısı 26-28 Şubat tarihlerinde İstanbul’da Shangri-La Bosphorus Oteli’nde gerçekleşti.

Derneğimiz tarafından organize edilen bu önemli toplantıya Türkiye adına İstanbul ilk ilk kez ev sahipliği yaptı. Endometriozis alanında Avrupa ‘da otör sayılan birbirinden değerli uluslararası ve yerel bilim insanları bu konuda ki değerli birikimlerini İstanbul’ da bizlerle paylaştılar.

Derneğimiz başkanı Prof. Dr. Engin ORAL’ın başkanlık ettiği toplantıya geniş bir katılımcı kitlesi üç gün boyunca hazır bulundu.

Farklı oturumlarda endometrizis ve adenomyozis konusu medikal ve cerrahi tedaviler, infertilite ve takip süreçleri ile ilgili deneyimler paylaşıldı.