17-20 Mayıs 2017 - 13. Dünya Endometriozis Kongresi, Kanada

Endometriozis ve Adenomyozis Derneği Vancouver‘da 17-21 Mayıs Tarihlerinde Kanada’nın Vancouver şehrinde gerçekleştirilen Dünya Endometriozis Kongre’sinde Derneğimiz Kongre kapsamında bir kurs gerçekleştirmiştir.

Moderatörlüğünü Prof. Dr. Engin Oral ve Prof Dr. Gürkan Uncu ‘nun yaptığı kurs programında Endometriozis alanında Dünya çapında önemli çalışmalar yapan ‘ Dr. Sun Wei Guo, Dr. Marc Laufer ve Dr Sanfilippo nun konuşmaları yanısıra ülkemizden Dr. Yücel Karaman ve Dr Barış Ata ‘ da kurs katkıda buluurken, kurs programı katılımcılardan yoğun ilgi gördü..

Bilimsel program için lütfen tıklayınız