Doç. Dr. Taner Usta

• Doç. Dr. Taner Usta 1974 yılında Antakya'da doğdu.

Eğitim

2004 T.C.Başbakanlık, Vakıf Gureba E.A.H., Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği.
    1999 İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi.
    1992 T.S.G.L., Özel İçel Koleji.

İş Deneyimi

2017 - Halen Acıbadem Sağlık Grubu
2017 International Society of Neuropelviology (ISoN), Level 2:Level 2: ''Master in LION procedures and nerves sparing/decompression techniques'', Viborg/Aarhus Danimarka.
2017 International Society of Neuropelviology (ISoN), Level 1: ''Clinic Neuropelviology'' Zurich, Swiss.
2016 Saint Joseph Hospital, Kronik Pelvik Ağrı Kliniği, Arizona, A.B.D.
2016 Saint Louis University, Advanced Retroperitoneal Anatomy and Neuro-Anatomy of the Pelvis, PASE (Practical Anatomy&Surgical Education), St.Louis, Missouri, A.B.D.
2014 Laparoscopic Techniques for Endometriosis, AAGL, Vancouver, Canada.
2013 IRCAD, Practical Laparoscopic Anatomy for Advanced Gynecological Techniques. Strasbourg/France.
2012 – 2017 Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Bağcılar E.A.H. / Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği / Klinik İdari Sorumlusu.
2012 IRCAD, İleri Laparoskopi-Endometriozis Cerrahisi. Strasbourg, France.
2011 Mayo Clinic Research Center, İleri Laparoskopi ve Robotik Teknikler, Arizona, A.B.D.
2010 İspanya (Instituto Mediterraneo de Endoscopia), İleri Endoskopik Teknikler. Castellon, İspanya.
2009 - 2010 T.C. Başbakanlık Vakıf Gureba E.A.H. Klinik Sorumlusu
2008 İ.Ü.Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği, ÜYTE Ünitesinde Üremeye Yardımcı Tedavi Yöntemleri Eğitim Programı.
2005 - 2009 T.C. Başbakanlık Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi / Başasistan

Üyelikler

Endometriozis ve Adenomyozis Derneği      (Dernek Genel Sekreteri)
Jinekolojik Endoskopi Derneği                    (Dernek Yönetim Kurulu Üyesi)