Prof. Dr. Ahmet Kale

Doğum Tarihi: 12.06.1974
Doğum Yeri: Adana
İş Adresi: Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Kliniği
Ev Adresi: Fakülte Caddesi Kolaylı Kullar Sitesi J Blok No : 3 Yuvacık / Kocaeli
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon : 0-541-3789723
Medeni Durumu: Evli
Öğrenim Durumu:

• Lisans : Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi (1992-1998)
  • Tıpta Uzmanlık: Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı (2000-2004)
  • Uzman Doktor : Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı (2004-2006)
  • Yrd..Doç. Dr : Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı (2006-2010)
  • Doç. Dr : Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı (2010)
  • Doç. Dr : Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi  (2010-2011)
  • Prof. Dr : Kocaeli Derince Eğitim ve Araştrıma Hastanesi Eğitim ve İdari Sorumlu (2011- Halen bu görevi yürütmekteyim)

Tıpta Uzmanlık Tezi : Prenatal Tanı Amacıyla Amniosentez Uygulanan 544 Olgunun
Değerlendirilmesi