Prof. Dr. Banu Kumbak Aygün

  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

    Tel: 05323961976

    Dr. Banu Kumbak AYGÜN, 1972 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini Kayseri Fen Lisesi’nde tamamlamış ve Hacettepe (ing) Tıp Fakültesi’nden 1996 yılında derece ile mezun olmuştur. Kasım 2001 yılında TUS derecesi ile girdiği İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasını tamamlamıştır. Dr. Aygün, 2002-2006 yıllarında İstanbul Memorial Hastanesi Tüp Bebek ve Genetik Merkezi’nde çalışmıştır. Üremeye Yardımcı Tedavi Yöntemleri Sertifikasını 2005 yılında alan Dr. Aygün Üremeye Yardımcı Tedaviler Uzmanı olarak 2006-2008 yıllarında Bahceci-Umut Tüp Bebek Merkezi’nde çalışmış, 2009-2012 yıllarında Fırat Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi ve Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu olarak görev yapmıştır.

  • Dr. Aygün, 2011 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Doçenti ünvanını almış, 2013 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi’nde Tüp Bebek Merkezini kurmuştur. Almanya, İngiltere ve Fransa’da alanında ileri gelen merkezlerde jinekolojik endoskopik cerrahi, endoskopik üreme cerrahisi, laparoskopi ve histeroskopi ile ilgili gözlemlerde bulunmuş ve kurslara katılmıştır. Dr. Aygün’ün ilgi alanları yardımla üreme tedavileri, infertilite tedavileri, tüp bebek tedavisi, preimplantasyon genetik tanı, endometriozis, polikistik over sendromu, üreme cerrahisi, jinekolojik endoskopi, laparoskopi, histeroskopi, tekrarlayan gebelik kayıpları ve rahim anomalileridir. Dr. Aygün evli ve iki çocuk annesidir.

    Dr Aygün’ün uluslararası dergilerde yayımlanan 45 makalesi, 13 kitap bölümü yazarlığı olup, yayınlarına 200’ün üzerinde atıf yapılmıştır. Pek çok kongreye katılımcı ve konuşmacı olarak iştirak etmiş, uluslararası ve ulusal dergilerde hakem olarak görev almıştır. Alanı ile ilgili mesleki derneklerin TJOD, TSRM, JED, Endometriozis ve Adenomyozis Derneği, ESHRE, ASRM, WES, ESGE üyesidir.

Endometriozis ve Adenomyozis Derneği

Endometriozis ve Adenomyozis Derneği
Kocamustafapaşa cad. Etyemez Tekkesi sok. Merih İş Merkezi no:45 Kat:1 Daire:64 Fatih İstanbul
Tel: (0532) 515 69 99
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please publish modules in offcanvas position.